Affedin Bizi!

Tamam! İşte Bu Kadar Basit!

Vatan İki Günde En Büyük Belasından Kurtuluverdi.

Birkaç Süslü, Dramatik Söz – Cümle. Hemen Arkasından Albayrak Fotoğraflar. Kin, Nefret Naraları. Operasyon Değil Katliam İstiyoruz Sloganları. Onu, Bunu, Herkesi Hükümeti Bile Sorumlu Tutmak Hatta Vatan Hainliği İle Suçlamak. En Yakın Kürt Arkadaşına Bile Şüphe İle Bakmak!

Tamam Vatanı Kurtardık İşte.

Eee Yeter Artık! Şimdi Eğlence Vakti. Yeterince Üzüldük. Yüreklerimizi Dağladık. Timsah Gözyaşları Da Döktük. Kahrolduk!

Şimdi Fotoğraflar Değişsin. En Seksi En Alımlı Hallerimiz Profil Resimlerimizi Süslesin.  İletilerimizde Egolarımızı Tatmin Edici Birkaç Manidar Cümle Kuralım. Sonra Mı? Ee Sonrada..

Haydi Şimdi Maç İzlemeye. Kim Galip? Kim Yeniyor.. Golü Atan Kim? Golllllllllllllll!!!!!!!!

 

Vay Benim Toprağı Kan İle Sulanmış Güzel Memleketim Ve Onun Eşsiz İnsanları!

 

Çabuk Albayrak Fotoğrafları İnsin Yerine Ona Eşdeğer Fenerbahçe – Beşiktaş Fotoğraları Gelsin. Yok Yok Daha Değerli Olan Alex Fotoğrafları Daha Uygun.  Türkleri Çok Seviyor Ya!

Hava Soğuk Olmasa Galibiyet Sonrası Sokaklara Dökülsek. Fener, Beşiktaş Bayrakları Sallasak. Hatta Birkaç Kişiye Çarpsak. Kaza Yapsak. Can Alsak. Küfür Etsek. Sarhoş Olsak. Deli Gibi Eğlensek. Bağırmaktan Sesimiz Kısılsa. Yarın İş Yerinden Karşı Takıma Laf Soksak.

Eee Hakkımız Ama, O Kadar Üzüldük Dimi. 2 Gündür Annemizden Emdiğimiz Süt Burnumuzdan Geldi. Ben Bu Kadar Ağlamamıştım. Çok Üzüldüm Valla. Vahh Vah…

100’e Yakın Şehit. – 20’li Yaşlarda

100 Anne Halen Mezarların Başında. Şehit Olunan Toprakta Kan Hala Kurumamış.

100’lerce Ölü – 1000’lerce Yaralı Van’da.

Hala İnsan Aranmakta Toprak Altında. 1000’lerce İnsan Bir Ümitle Beklemekte.

100’lerce Evsiz Bu Soğukta Dışarda. Gözyaşları.

30 Yıldır Süre Gelen Terör…

Yok Yok Bize Yetmez Bunlar…

 

İki Gün Kahrolup İki Günde Kutlama Yapsak Ne Olur. Motivasyona İhtiyacımız Var. Çok Dolduk. Eğlence Lazım Türk Halkına. Haklısınız Afedersiniz. Ben Fazla Alınganlık Yapıyorum. Siz Eğlenin. Benim Şehitlerime Birkaç Cümle Söylemem Lazım En Azından Buradan! Hemen Geliyorum.

Bu Bayrak İçin Şehit Olmuş; Kürdü, Lazı, Çerkezi, Türkü Her Kim Varsa Sizlerden Af Diliyorum. Biz Bu Toprakları Hak Etmiyoruz. Sizler Kadar Yürekli Vefalı Olamadık. Ben İNSAN  Olmaktan TÜRK Olmaktan Utanıyorum. Müslümanlığım İçinse Laf Bile Bulamıyorum.

AFFEDİN BİZİ.  Hakkınızı Helal Edin Diyemiyorum! Biliyorum Ki ETMİYORSUNUZ!

Ne Adam Akıllı Türk Olmayı Becerebildik Nede Gerçek Bir Müslüman.

Vay Benim Toprağı Kan İle Sulanmış Güzel Memleketim Ve Onun Eşsiz İnsanları!

(KBÇ)

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.