Özür Dilerim!

Şahsımca Türk Milleti Ciddi Bir Vebal Altına Girmiş Öyle Ya Da Böyle Bu Topraklarda GENE NE ACIDIR Kİ, Düşman Kanı Değil, Kendi İnsanımızın Kanı Dökülmüş, Nice Gönül Kırılmıştır.

‘Gene Ne Acıdır Ki’ Diyorum Çünkü  Asırlardır Bizi, Bize Düşürenin Burnu Dahi Kanamazken Bizler Kardeş Kanı Dökmekten Çekinmemişizdir. Ve Bunun Adı KAOS’dur.

Lakin Her Zaman Söylediğimiz Gibi Aldatandan Çok Aldanan Hatalıdır. Bu Sebeple Onu Bunu Suçlamak Yerine Hatayı Tümden Kendimizde Aramak Sanırım Ülkemizin Nice Sorunlarını Çözmek İçin Bir Yoldur.

Herkes Kendince Ders Çıkartmalı, Kırdığı Yakın Arkadaşlarından, En Uzağına Kadar Birbirinden Özür Dilemelidir. Dileyemiyorsa Bile Tövbe Etmelidir Bu Mübarek Günde. Çünkü Bu Eşsiz Ülke, Nice Şehit Kanları İle Alınmış ve Atalarımızın Bize En Değerli Emanetidir.

Şu Asla ve Asla Unutulmamalıdır Ki; ‘Beğenmeyen Gitsin!’ Demekle Kimsenin Vatanını Terkedecek Hali Yoktur. Çünkü Herkes Kendini Haklı Görmekte Lakin Her İki Tarafında Ciddi Haklılık ve Hataları Bulunmaktadır.

Olaylara Aktif (eylemlere katılan) Veya Pasif (sanal ortamda nefret saçan) Olarak İştirak Eden Herkes Ama Herkes Tüm Kalp Kırmaların, Yaralanmaların, Ölümlerin Sorumlusudur. Çünkü Bunları Bizler Yaptık, Bizler Körükledik.

Bizlerden Önceki Nesillerin Düştüğü Benzer Çukura (sağcı-solcu, ve..) Düşmemek Adına Seferberlik Kararı Alınmalıdır Yediden Yetmişe!

Bu Karar İle Herkesi ‘ÖZÜR DİLİYORUM!’ Diyerek Rahmaniyet Adına Bir Adım Atmalarını Arzu Ediyorum. Birbirimize Olan Kırgınlığımız Devam Ediyor Olsa Da Bu Ülkeyi Kuranlara, Kanı, Canı İle Emanet Edenlere Borçluyuz.

İnanın Bu Zor Değil Sadece İncelik İster. Çünkü İnsan Olmak Böyle Bir Şeydir.

Zor Değildir Lakin İnsan Olmak İNCELİK İSTER!

İçimizdeki Şeytanı İslah Ettiğimiz Gündür Doğum Günümüz. Yeniden Doğmak,Doğup Da Varolmak Temennisi İle İlk Özürü Tüm Halkıma Şahsım Olarak Ben Yapıyorum!

ÖZÜR DİLERİM HALKIM!

(KBÇ)

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.