Deccal Atatürk

Selamlar Cümleten,

 

Yazımıza Başlamadan Evvel Bir Şeyi Hatırlatmakta Yarar Görüyoruz. Aslında Kısa Bir Zaman Önce Geçmiş İnsanlar Hakkında Konuşmayı Daha Doğrusu Yorum Dahi Yapmayı Kendimize Yasak Edip, Prensip Edinmiştik. Lakin Dönem Öyle Bir Döneme Denk Geldi Ki, Bazı Şeylerin Acilen Sorgulanması Gerektiğine Olan İnancımız Arttı ve Bu Yazı Gönülden Kaleme İnmek İstedi. Bu Emri Duyan Kulunuz Da Sizlerle Paylaşmak İçin Yazmaya Koyuldu. Lakin Akıllarda Soru Kalmaması Adına Da Neden Artık Geçmiş (vefat) İnsanlar Hakkında Konuşmadığımızı; Kısa ve Öz Bir Şekilde İzah Etmek Gerekirse; Süslü Sözlere İhtiyaç Duymadan Hazreti Peygamber Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin Tavsiyesi:

 

‘ Ölmüşlerin aleyhinde konuşmayınız, elinizi çekiniz. ‘

 

Biz Bu Tavsiyeyi; Çok Geç Alınmış Bir Emir Olarak Kabullendik. Bu Sebeple Yazımızı Da Bir Taraf Olarak Değil Aksine Objektik Bakış Açısı İle Soru ve Ünlemler İçerisinde Yazma Gayretine Düştük.

 

Muhakkak Ki, Her Değeri İyi veya Kötü Anmak, Konuşmak Hassasiyet, İncelik İster. Çünkü Akıllarda Adeta Put Olan Düşünceleri Yıkmak; Sevgili ve Değerli Kardeşim, İlim ve Bilim Adamı Habib Kartal‘ın Dediğini Gibi Akıllarda Ki, Kamuflajı Kaldırmak Elbet Zor, Hatta İmkansızdır. Lakin Amacımız Birileri Gibi Akıllara Müdahil Olmak Değil Aksine Yol Göstermek Adına Acizane Mum Tutmaktır.

 

Kod Sıfır Eserlerini Yazmadan Evvel Edindiğimiz Nice Tecrübelerin İnsanı Bir Noktaya Taşıması Aslında Çok Da Şaşılacak Bir Durum Değildi. Arzu Etmiştik Ki, Tarih Denen Kavramın Aslında Kurnaz İnsanların Elinde Maşa Olduğu ve Arzu Ettiklerinin Bilinmesi; Daha Hoş Bir Tabir İle:

 

Tarih: Birilerinin; Bilinmesini İstediği Kronolojik Safsatalardır.

 

Yani Birileri Çıkmış ve Gerçek Yaşanmışlıkları Hiç Ederek, Kendi Arzu ve Gayretleri Nispetinde Bambaşka Bir Tarih Yazmıştır. O Halde Akıla Şu Soru Gelir;

 

Neden Böyle Bir Şeye İhtiyaç Duyulur?

 

Bu Sorunun Komplo Teorilerinin Üstüne Çıkması Gereken Bir Yanıtı Vardır Muhakkak. Bu Yüzden Gerçeği İrdelemek ve İyice Kavramak Lazımdır.

 

‘Tarih: Mutlak Gerçeklerden Değil; Yazanların Bakış Açılarından Mı İbarettir!?’

 

Kendi Şahsi Öz Düşüncemiz Bu Kanaattedir. Elbette Her İnsanın Bir İdeolojisi, İnancı, Felsefesi, Amacı, Gayesi Vardır. Aksi Halde Ona İnsan Denmez. O Halde TARAFSIZ Diye Adlandırılan Nice Materiyal (gazete,dergi,tv, vs..) Aslında Tam Tersine TARAFLIdır. Çünkü Temelinde İnsan Vardır. Tarafsız Olabilir Mi Ki?!!! Hayvan Bile Tarafını, Safını Belli Etmişken!

 

Gelelim Onca Cümlemizden Sonra Esas Derdimize. Sanırım Biraz Olsun Akıllarda Ki, Pası Alabildik ve Farklı Bir Bakış Açısı Sunabildik.

 

Severiz, Sevmeyiz, Onaylarız Veyahut Onaylamayabilir Def Ederiz. Lakin Düsturumuz Gıybet Etmemek, İnsanların Aklını Bulandırmamak. Eyvallah. Bir Soru ile Başlamayı Uygun Gördük.

 

-Neden Mustafa Kemal Atatürk: Dönemin Deccal’inden Daha Beter Halde Görülmektedir? Neden Bazı Sözüm Ona Tarihçiler Onu Öyle Anlatmak İster? Neden Atatürk’ü Dinsiz Görünenler Sahiplenirken, İslam İnancı İçerisinde Nefes Aldırılmaz? Neden İçki İçtiği, Kadınlara Düşkünlüğü, Devrimleri, Yıkıp Dökmeleri İle Anılır Sadece? Neden Bu Haller Sadece ve Sadece Dindar Kesime Empoze Edilir? ..vs..

 

İşte Bunlar Gibi Nice Sorular Döner Durur Akıl Mekanında. Neden?

 

Hele Bir Dur! Hemen Girme Şekile! Sevme! Sev Demedik! Sayma! Say Demedik!

 

Yahu İnsanız İnsan. Hele Bir Soru Sorduk! Tarafımızı Da Belli Ederek Sorduk!

 

Soralım İlk Defa Kendi Aklımıza. Neden Diye! Neden Atatürk Böyle Anlatılır? Anlatanlar Acaba O Dönemde Yaşadı Mı? Anlatanlar Acaba O Anı Bildiler Mi? Anlatanlar Acaba O Dönemin Çıkmazlarını Görüp, Yaşayıp İnanarak Söyledi Mi? Ya? Gerçekten Sorun Bunları Kendinize. Sevme! Sev Demedim. Sayma! Say Demedim Zaten. Sadece Sorgula!

 

Eğer Masum Bir İnsan Hakkında Bu Kadar İleri Bir Hakaret Ediliyorsa Vay O Zaman Bunu Akıllarından İçeri Sokanlara, Vay Ağızlarında Kelam Edip Konuşanlara!

 

Masum Değilse De, Onu Sevmekle De Çok Şey Kaybedilmez Elbet. Sadece Gönlün Belki Burukluğu Kalır Akıllarda. Lakin İhanetten, Gafletten, Cehaletten ve Küfürden İyidir. Halbuki Tek Önderimiz Peygamber Efendimizin Tavsiyesine Uymamak Gafleti! Sünnet Sünnet Diyenlerin, Cümlelerinin Yarısında Allah Diyenlerin Gafleti? Ölmüşlerin Arkasından Olur Olmaz Sözleri? Kim İmandar! Kim İmam! Kim Hoca! Kim Hacı. Kim Gerçek Müslüman. Kim Acaba Kim! Hele Bir Sorun Lakin Ona Buna Değil İlk Defa Kendinize Sorun! Kimim Ben Deyin! Kimim! El Miyim Ben Miyim? Sensen Elin Aklınla Ne İşin Olur! Sensen Elin Aklının Şekli Seni Nasıl Şekillendirir. Sen Değilsen O Halde Onların GÖLGESİSİN. Gölge İle de Konuşulmaz Efendim. Herkes Kendi Yoluna.

 

Bizim Derdimiz Derdi Olanla!

 

Nice Soru Var Elbette Akıllarda. Nice Akıl Bulandırmalar Var. İstenmiyor Ki, Kulun Aklı Durulsun. İstenmiyor Ki, Bir Rahat Verilsin. Çünkü Akıl Duru Olunca Öz İle Temas Eder. Alır Alacağını, Eli Irak Eder Kendinden. Lakin İzin Verilmiyor Ki!

 

Tarihi Tüm Şeklinden Irak Edip  Çıplaklığı İle, Tartışabilmek İçin O Dönemin Şartlarını, Hallerini Bilmek Gerekir. Yoksa Yorumdan Öteye Geçemeyen Zaman ve Kelam İsrafı Olur. Belki O Dönemin Şartlarını Az Çok Okuyarak Bilebiliriz. Lakin Halleri Nasıl Bileceğiz. Kendimizden Sorguluyalım. Kendi İç Sırlarımızı Anamız, Babamız, Sevdiğimiz Dahi Bilmezken, O Dönemin İnsanlarının Aklından, Gönlünden Ne Geçtiğini Nasıl Biliriz! Söyleyin Yahu Söyleyin Nasıl Biliriz! Takiye Yapmadığını, Bir Planı Olmadığını Nasıl Söyleriz!!!!!

 

 

Dünyanın Belki De En Kolay İşi Bir İnsan Hakkında Atıp Tutmak! Nasılsa Kimse Yok Karşımızda. Sallayalım. Görmediğimiz, Gerçekten Bilmediğimiz Nice Şeyleri Pervasızca Ağzımızdan Salyalar Akarcasına Tekrar Ediyoruz. Ne Diye!? Kime Hizmet?! İslama? Türklüğe? İnsanlığa?

 

Kimsin Kardeş! Sen Kimsin! O Tarihçi Mi? Yoksa Aslın Mı? Kimsin Önce Onu Söyle Ki, Ona Göre Muhatab Alayım Kendime. Ehil Misin? Bilir Misin? Gördünde Konuşur Musun? Yoksa Duyduğunu Veyahut Okuduğunu Papağan Gibi Söyleyen Misin? Nesin? Odunoğlu Odun Musun? Kitap Ehli Misin? Nesin!

 

Sakın Bizi Şu An Bir Taraf Sanmayın. Ha İlla Da Sanacaksanız Mutlak Doğrunun Tarafıyız. Gerisi De Teferruattır. Amacımız Bulandırmak Değil Sorgulatıp Doğruları Bulmak!

 

Siz Sorduklarımı Biraz Olsun Düşünün. Neden Bunca Hakaret, İtham Edilmeler Bu İnsana Yapılır? Bir Düşünün. Amaç Ne Olabilir? Neden Bir Kaç Sosyalist İnsanın Putu Olarak Kaldı? Neden Gerçekten İnananların Dostu Olmadı, Sorgulayın Efendim Sorgulayın. Lakin Onun Bunun Sözü, Kitabı İle Değil Kendi Dünyanızda Sorgulayın. İnsansın Ya Sorgulayın!

 

Eğer Bir İp Ucu Aranırsa O Halde Kendimizden Birkaç Kelam Edelim. Belki Etkisi Olur Şekillendirmeye.

 

Türk Nedir?

 

Birilerine Göre Şekilden İbarettir. Kanı Kırmızı, Cesaretidir. Birine Göre Kurttan Öteye Geçemeyen Mahlukattır. Birine Göre Sakal Birine Göre Sarkık Bıyıktır. Birine Görese Sıradandır.

 

O Halde Türk Kimdir?

 

Türkü Türk Yapan İmandır. İnancıdır. Türk Müslüman, Müslüman Türktür. Yani Et ve Tırnaktır. Ayrılığı Acı Verir. Veriyorda. Bu Yüzden Hepimiz Sıkıntılar, Acılar İçindeyiz. Bu Yüzden Dünyada Kaos Var. Bu Yüzden Nice Acılar Çekiliyor, Çekilmeye De Devam Edecek.

 

Tırnağı Etten Ayırın! Görün O Zaman Acıyı! Denemesi Bedava!

 

Pekala Neden Atatürk Her Söyleminde Türklüğe Parmak Basmış. Neden Sürekli Türk Demiş. Neden? Türklük Yok Olmaya Yüz Tutmuşken, Avrupa’da Barbar İlan Edilip Hiç Edilmişken, Tüm Dünya Tepemize Çıkmışken Neden O Birilerinin Adamı Olmadan Tek Başına Çıkıp Da TÜRK Demiş. Başka Şey Dememiş. Tek Gayesi, Tek Amacı Türk Esarette Kalmaz, Kalamaz Demiş ve Bu Uğurda Savaşmış. Neden? İmanı Olmayan Biri ve Tüm Dünya Üstüne Gelmişken Neden Ruslardan Silah Aldığı Halde ve Anlaşma Yaptığı Halde Savaşların Sonunda Komünizme, Sosyalizme Dönmemiş? Devrimci İse, Sosyalist, Solcu İse Neden Cumhuriyet İstemiş. Neden Bağımsız Türk Milleti Demiş!? Neden? O Halde Solcu Değil Miş!!!!! Aksi Halde Onca Yetkisi Gücü ve Arkasında Rusya Gibi Büyük Bİr Devlet Varken?!!!

 

Akıl Değil Mi! Akıl!!!!

 

O Halde İkinci Soru Neden Şeriat Daha Doğrusu Hilafeti Kaldırmışşşşş..

 

Hilafet Mi Vardı Ki!? Emin Misiniz? Arapların Siyonistlerin Uşağı Olduğunu Tüm Dünya Bilir Bizim Aziz Milletimiz Mi Bilmez Yoksa? Kanı Bozulmuş Arapların Halini Mi Takip Edecekti? Anadolu Topraklarına Fatih Sultan Mehmet Döneminde Sızan Siyonistlerin Sözüm Ona Atıl Bırakılan İslam İnacınımı Takip Edecekti. Onlara Mı İzin Verecekti? Yahu Anlamıyor Musunuz? Osmanlı Devletini Yıkım Sürecine İten Atatürk Değil İmanın Gevşekliğidir. Viyana Kapısına Kadar Dayanan Ceddimiz Bir Gaflet Göstermiş ve İman Kemerini Biraz Gevşetmiş. İşte Bu Kadar. Bu Gevşeklikten İçeri Giren Kasıtlı İnsanlarda Halkı Gün Geçtikçe Yolundan Çevirmiş. Hal Budur! Lakin Devam Edelim Sorularımıza.

 

Atatürk Arapları Takip Etmedi Diye Mi Müslüman Değildi? Ayrıca Bir İnsanın Müslüman Olup Olmadığı Ne Zamandan Beri Şekilden Anlaşılır Oldu? İşte Bakın Sıkıntı Burada. Ceddimizin Gafleti Bizi Nereye Sürükledi. Hepimizin Akıl Kabesi Putlarla Dolu. Yıkamıyoruz bir Türlü. Şekile Aldanıyoruz. Onlarda Aldandı Bizlerde. Sakalı, Cübbesi, Birkaç Kelam Arapçası Varsa Tamamdır. Hacı, Hoca, Üstaddır. Anadolu’nun Anasını Bellediler. Bu Tipler. Anasını!

 

Hala Şekilde Ararız İnancı. Eğer Şekilse İnanca Yol Tutan Eşyadan Öte Değiliz. Eşyanın Şekli Olur İnsanın Değil. Vesselam.

 

Neden Solcular Sahip Çıkarken Sağ Denilen İnançlı Kesim Elinden Tutmaz. Gerçi Ek Bir Bilgi Verme İhtiyaçı Duyduk Gene. Bize Göre Sağcı Solcu Yok Efendim. Umumu Efkara Göre Dillendirdik. Affımız Olursa Affola.

 

Demek Ki, Konu Aslında Atatürk Değil. Türklük Yani İslam!

 

Tüm Dünya Bilir Ki, İslamın Sancaktarı Türklerdir. Yani Onu Her Daim Koruyan ve Daimliğini Sağlayan Güçtür. O Halde Eğer Türkü İnancından Yani Tırnağı Etinden Ayırırsan Ne Olur?

 

Çok Basit. Kendi Acısından Çevresinden Olanları Duymaz, Bilmez, Göremez Bile.

 

Siyonistler Türkü İslamdan Ayırmak İçin Tüm Çabalarını Gösterir. Çünkü Türkün Gafleti Hiçbir Milletin Gafletine Benzemez. Kemer Düştümü Edep Hiç Olur. Oldu Da. Olacak Da.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Atıl Olanları Yıkmış, Yepyeni Kısa Süreli De Olsa Cumhuriyeti İlan Etmişti. Oysa Gönlünden Acaba O Mu Geçiyordu Yoksa Biçare Kalmış Halkını Koruma Adına Belli Bir Süre Avrupalı Gibi Gözükmek Mi İstemişti? Bir Taktik Bir Takiye Mi Vardı? Kim Bilir? Sormak Lazım. Mezarını Kazıp, Yakasına Yapışıp Sormak Lazım. Sen Ne Ettin Diye! Yüreği, İmanı Olan Gider Sorar. Mekanı Belli Edendim. Lakin Bizim Prensibimiz Ölülerle Değil Dirilerle Muhatab Olmak.

 

O Halde Kendi Aklımıza Soruyoruz. O Dönemde Okuma Oranı Yüzde Üçlerde Olduğu Söylenirken Nasıl Olurda Sözüm Ona Bazı Tarihçiler Atatürk Bir Günde İnsanları Cahil Bıraktı Yalanını, Pervasızca Söyler! Neden? Amacı Nedir? Kasıt Mıdır Yoksa Gaflet Midir? O Halde Söyleyenin İmanına Bakmak Lazım. Eğer Gerçek Müslümansa ve Her Sözünde Efendimiz Varsa O Halde Ölmüş İnsanlar Hakkında Konuşmaması Lazım. Konuşuyorsa Da O Halde Kasıt Vardır. Eski Tabir İle Aslında Katl-i Vacibtir!

 

Kıyafet Devrimi Yapmış. Başımıza Yahudi Şapkasını Geçirmiş. Peh Peh Peh! Neresinden Gülsek Az. O Halde Taraf Olmadan Gene Soru Sormaya Devam Edelim.

 

Son Beş Padişahımıza Bakınız. Kafalarında Ne Vardı? FES!

 

Fes Kimin Şapkası Efendim? Kimin?

 

Fasdan Geldiği Söylenir? ??? Bir Saniye Şimdi Sen Türksün ve Fas’ın Şapkasını Mı Geçirdin Kafana? Hmm. Kesin Bunu Da Atatürk Yapmıştır. Deccal Ya Her Dönemde Çıkar Gelir. Ayrıca Fes: Yunan Şapkasıdır. İyi Araştırın Öğrenin Efendim. Zamanında Yunan Şapkasını Kafamıza Geçirenlere Hesap Sorulmazda Ne Edilir? heeeee… Akıl Dimi Akıl…

 

Yere Göğe Sığdırılmayan Abdülhamid Han. (bizler için de değerlidir.) Onun Kafasında Da Fes Var!!!?????

 

Nasıl Oldu Bu Şimdi. Sarık Gitti Fes Geldi. Nasıl Oldu Efendim Nasıl Oldu???

 

Demek Ki, Bizlerin Bilmediği İşler Var. Şimdi Kalkıp Kendi Çukurumuza Düşmeyelim. O Da Neden Bunu Giydi Deyip Suçlamayalım. Giydi İse Elbet Bir Bildiği Vardır Diyelim. Diyelim Ki, Günaha GİRMEYELİM!

 

Alfabeyi Değiştirdi! Oy Oy Oy ! Bir Yalan Daha! Tabiki Gerçek Tarihi Bilmeyenlere Yedirirler. Efendim. Osmanlı Öyle Bir Hale Gelmişti Ki, Türkçe Konuluyor, Osmanlıca Yazıyordu. Osmanlıcada Arapça Farsça Karışımı Garip Bİr Dil Bile Değildi. Yani Aslını Kaybeden Bir Millet Olma Yolunda İdi. Bu Hal İse Bir anda Olmadı. Taaaaaa Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’u Alması İle Oldu. İncelikler Uzun Sonra Anlatırız.

 

Demek Ki, Alfabe, Kıyafet, Hilafet ve Nice Yalanlar Aslında Gerçek Değil.

 

O Halde Neden Sürekli Bunlar Pişirilip Pişirilip Önümüze Sunulur.

 

Türkü İslamdan Koparmak İçin. Atatürk’ü İmansız Göstermek Türkü Müslümandan Irak Etmektir. Çünkü İmansız Bir Adam Bunca Başarıyı Elde Edemezdi. İmkanı Var Mı!??? Var Olan İspata Götürsün O Halde. İmanı Olmadan Yapın Da Görelim! Varsa Yürek!

 

Lafı Çok Uzattık. Lakin Derdimiz Büyük. Anlatmak İstedik Ki Daha Çok Sözümüz Var Ancak Yeteri Kadar Yorduk Sizleri. Affedin. Dilimiz, Elimiz Döndüğünce Duyduğumuzu Yazdık. Lakin Elden Değil Gönülden Yazdık. Vesselam.

 

Şimdi Siz Biraz Olsun Düşünün ve Karar Verin Kim Deccal!?

 

Saygılar Sevgiler.

 

(KBÇ)

Deccal Atatürk” için 2 yorum

    1. Sayın Emre Bey,

      Ne çabuk kanaat getirmişsiniz. İnşallah elinizde belgeler vardır. Aksi halde sözleriniz iftiraya girer ve sanırsam müslüman kimliği ile nefes alıyosunuz. Vebalini ödersiniz. İnşallah.

      Saygılar Sevgiler.

      Beğen

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.