Bir Türk Sevdalısından Fethullah Gülen’e Mektup

HODRİ MEYDAN – MEYDAN OKUYORUM!

Ey Fethullah Gülen!

Sevilmişsin Ki, Onca İnsan Seni Yazar, Seni Çizer, Seni Konuşur. Ne Ala! Eyvallah!

Nice Çalışmalar Edip, Türkü, İslamiyeti Duyurmuş Ve Duyurmaktasın. Ne Ala! Eyvallah!

Binlerce İnsan Seni Tanımadan Sana İnanmış Ve Cihadına Eşlik Etmiş. Ne Ala! Eyvallah!

Onlarca Dedikodu Çıkmış Lakin Sana İnananlar Senden Vazgeçmemiş. Ne Ala! Eyvallah!

Çok Az Alime Nasib Olan; Güç, Kariyer, Şöhret Elde Etmişsin. Ne Ala! Eyvallah!

Binlerce İnsan Sana El Açıp Dua Eder, Toprağına Dön Diye Gözyaşı Döker. Ne Ala! Eyvallah.

Şu An Ecel Gelse Seni Alsa, Bir Kahraman Olacaksın. Ne Ala! Eyvallah!

Hala Akıllarda Bir Mücahitsin Ve Nicelerinde Öyle Kalacaksın. Ne Ala! Eyvallah!

Vatanından Hicret Etmek Zorunda Kalmışsın. Ne Ala! Eyvallah!

İslamın En Büyük Düşmanı Sana Kucak Açıp, Yaşam Hakkı Vermiş. Ne Ala! Eyvallah!

Truva Atı Misali Bir Çok İnsan İçin Hayal Olanı Yapmış, Nice Ülkede Cihad Edersin. Ne Ala! Eyvallah!

Gönüllerde Mekan Eylemişsin. Ne Ala! Eyvallah!

Bu Kadar Övgü Yeter! Şimdi Gelelim Şahsımıza.

Bizler Hayatımız Boyunca Çok Az Haddimizi Aştık. Lakin Hepsinin Bedelini De Ödedik.

Bu Vatan Türk Milleti’nindir. İslamiyetin Sancaktarlığını Da Bizler Yaparız ve Yapacağız.

Türk Milleti Nice Alim ve Kahraman Yetiştirmiş ve Hepsini De Bu Uğurda Canları İle Toprağına Katmıştır.

Öyle Bir Harman Olmuştur Ki, Bu Topraklar; Kıyamete Kadar Bu Topraklar Üzerine Günah İşlense; Kirlenmez!

Muhakkak Ki, Bu Topraklar Nice Hainde Yetiştirmiştir. Hatta Öyle Bir Hale Gelmiştir Ki, Gerçek Düşmandan Çok Birbirimizle Didişmiş, Düşmana Gerek Kalmamıştır.

Ve O Kadar İroniktir Ki, Tüm Hainlerin İsimleri İslam İsimleri İle Süslendirilmiştir.

Velhasıl Bu Milletin Burnuna Barut Kokusu Gelmeden, Boynuna Zincir Vurulmadan Pek Önemsemez Etrafındakileri. Lakin Bu Önemsememek Onun Kendine Olan Sonsuz ve Aziz Güveninden, Mevcudiyetinde Ki, Asil Kandan Gelmektedir.

İşte Bir Açık Kapı, Bir Zaafiyet Aranıyorsa Bu Millette; Türk Milleti Böyledir! Böyle De Kalacaktır.

Dedik Ya Bizler Her Daim Haddimizi Bildik. Bilmekten De Yanayız. Lakin Bazen Deli Tarafımız Tutar Ve Olur Olmaz Şeyler Söyleriz.

Siz Bizim Toyluğumuza, Kanımıza Verin!

Bu Topraklar Bir Çok Kahraman Yetiştirdiği Gibi Hainde Yetiştirmiştir. Lakin Hepsi Bizim Malımızdır. Bizim Canımız, Bizim Kanımızdır. Bizden Geldi, Bize Gidecektir.

Her Evin Gideri Kendi Mahallesine Akar, Kokutur!

Varsa Bir Koku Bu Devlette, Bizimdir. Hainse De Bizimdir, Kahramansada!

İşte Bizler Bu Kadar Yürekli, Çürük Elmamıza Sahip Çıkacak Kadar Mertizdir.

Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında Birkaç Soysuz ve Kendini Bilmez Ülke Liderleri, Bu Topraklara Göz Dikmiş Lakin Aslında Dertleri Toprak Değil Türkler Yani İslamın Sancaktarını Yok Etmek İstemiştir. İlginç Bir Şekilde De Buna Kastetmiştir. Çok Şükür Ki, Bu Millet Bir Kez Daha Küllerinden Doğmuş, Aslına Rücu Etmiş Ve Allah Allah Sesleri İle Topraklarını Yani Aslında Mevcudiyeti Olan Bedenini Özgür Kılmıştır.

Aslında Özgür Kalan Sadece Bedenlerimiz Olmuş, Fikriyat Olarak Her Daim Esirliğimiz Devam Etmiştir. Ancak Yakın Tarih Boyunca Siz ve Sizin Gibi Değerli Şahışların Gayreti İle Bu Millet Kendi Öz İradesine Sahip Çıkmaya; Bu Sefer Fikriyat Olarak Bağımsız Olma Derdine Düşmüş ve Çalışmalara Başlamıştır. Çok Şükür Ki, Bu Hareketlenme Yavaş Da Olsa Gerçekleşmektedir.

İşte Bu Milletin Kıpırdanması Bile Dünyayı Tetiklemiş, Şeytaniyetin Dikkatini Tekrardan Çekmiştir. Ancak Bu Sefer Bir Kaç Ülke Değil Adeta Tüm Dünya Bir Olmuş, Üstümüze Üstümüze Gelir ve Gelmektedir.

İşte Hal Böyle İken, Siz ve Önderliğinizde Olan Cemaatinizin Değerli İnsanları ŞAYET, Ülkemizin Seneler Sonra Edindiği Düzeni, Gelişmeyi, Kıpırdanmaya ENGEL TEŞKİL EDECEK, Herhangi Bir SÖZ Veyahut Eylem İçerisinde Olursa YEMİNLER OLSUN Kİ, Yeminimizi Bozar, Haddimizi Aşar, Bedenlerimizi Bu Uğurda FEDA EDERİZ!

Lakin Topu Ona Buna Atmaz Önce Biz Öne Çıkarız!

Size Hain, Casus, Aslında İslam Düşmanı Diyenlerde Var. Hatta Gizli Yahudi Diyen Bile Var. Lakin Biz Onu Bunu Demeyiz. Haddimizi De Biliriz. Bizlerin Çok Dikkatini ve Sevgisini Çekememişsiniz Ki, Sizi Çok İrdelememiş, Merak Etmemişiz Diğerleri Gibi.

Lakin Olur Da Bu Merakımız Artar, Sizi Araştırır, Gerçekten Hain Olduğunuzu Öğrenir, Bilir, İnanır ve Müspete Dökersek Şayet, Diğerlerine De Pek Benzemeyiz.  Uzaktan Laf Atmak Yerine, Yanıbaşınıza Kadar Gelir, Bedenlere Ağır Gelen Başları Alıveririz.

Ancak Gerçekten Hain İseniz Hiç Bizi Yormayınız Oralara Kadar; Kim Varsa Sevdalınız (polis,asker,vs..) Mekanımız Bellidir, Yollayıveriniz.

Burası Er Meydanı. Burası Türkün Toprağı. Burası İslamın Sancaktar Beylerinin Nefes Aldığı Yerler.

Son Söz: Bizler Nasıl Ki, Bu Ülkeyi Yönetenlerin Vatan Haini Olmadığına İnanıyor, İnanmak İstemiyorsak Sizlerin De, Söylenildiği Gibi Hain Olduğunuza İnanmıyor, İNANMAK İSTEMİYORUZ!. Kardeşler Arasında Kavgalar, Çatışmalar Olur. Kol Kırılır İçinde Kalır.

Had Bilip, Bildirmek İçindir Acizane Sözlerimiz.

Susun Demeyeceğim. Haddim Değil. Bildiğiniz Yolda Söz Söylemek, Cihad Etmek Her GERÇEK Müslümanın Yapması Gerekendir. O Yüzden Susun, Durun Demiyoruz. Sadece Senelerdir Destek Verdiğiniz Hükümetin Karşısında Olmanızı; Bu Kamoyuna NET BİR ŞEKİLDE AÇIKLAYIN Kİ, Biz Deli Türkler Yanlış İşlere Girmeyelim.

Yani Efendim Kısaca RENGİNİZİ BELLİ EDİN! Yoksa Üstünüze Sıçrayan Lekelerle Anılacak Bizler de Yola Koyulacağız. Çünkü Bu Milletin Yeterince Aklı Bulandı. Kimsenin Daha Fazla Bunu Yapmasına İzin Vermeyin, Vermeyeceğiz De.

Bir Türk Sevdalısının Mektubudur Bu Değerli Şahsınıza ve Kardeşlerinize.

Saygılar Sevgiler Vesselam. (KBÇ)

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.